Posted on

Diamond Oil Active, de eerste 1K olie die werkt als een 2K

Diamond Oil Active

de eerste 1K olie die werkt als een 2K. Ideaal voor mensen die hun houten vloeren graag oliën met de allerbeste olie.

WOCA Denmark heeft een revolutionair 1K-olie ontwikkeld. Hout beschermem met de sterkte en duurzaamheid van een 2K-olie. Het is een pure, isocyanaatvrije olie die afval vermindert. Diamond Oil active heeft geen potlife en veel sneller droogt dan andere 1K-oliën. De gebruikte technologie heet Hyper Cross Linking. Deze baanbrekende technologie zorgt ervoor dat de oliemoleculen miljarden extra bindingen kunnen vormen, waardoor een strakkere en duurzamere verbinding met het hout ontstaat. Het resultaat is een extreem sterk en waterafstotend oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is.

Diamond Oil Active

Olie is de perfecte oplossing om de natuurlijke glans en het gevoel van hout te verbeteren. Consumenten houden van de look & feel van echt hout, maar zijn bang dat olielakken niet bestand zijn tegen de dagelijkse test van het echte leven. Diamond Oil Active is ontwikkeld om de maximale duurzaamheid te bieden die bestand is tegen de dagelijkse stress en het hout te beschermen tegen schade door morsen, vlekken, krassen, vuil en gevaren op een manier die onze concurrentie niet kan.

Diamond Oil Active werd ontworpen met de vloerlegger in het achterhoofd. Het is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel. Een mooie afwerking kan in slechts één toepassing worden bereikt. Diamond Oil Active bevat geen isocyanaten die de gezondheid van de gebruiker of iemand anders in het gebouw in gevaar kan brengen. Kies vandaag voor Diamond Oil Active.

Diamond Oil Active wordt geleverd in 250ml, 1 L en 2 L en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en op voorraad bij ons !

meer info over Diamond Oil Active >>